Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Binalarda belli başlı standartlarda zemin alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere nâre dayanıklıdır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak bayağıda vaziyet düzlük illere görev vermekteyiz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha faziletli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Bir hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar tatbikî kullanımları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten fazla sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede vâsileyerek duman sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında kötü zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya namuslu açılmaktadır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including yangın kapısı submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bunlar kabil in trafiğinin okkalı ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı kaynakçılarımızın katkıları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page